Alla inlägg under februari 2011

Av Skåne Svensson - 12 februari 2011 09:15

Undra vad man ska hitta på idag för att irritera matte? hon säger att hon ska plugga vilket betyder att hon vill att jag ska vara tyst o snäll, men vet inte säkert om jag vill det....

Ramlade nyss av soffan o matte bara skrattade åt mig =( tyckte inte det var kul att göra det kände mig väldigt paff. Först låg jag på hennes block som låg på soffan så sträckte jag på mig lite o då var jag helt plötsligt på golvet?! 

Igår lyckades jag starta mattes radio =) hon skrattade mest när hon fick stängt av den igen, varför skrattar hon alltid så fort jag göra något lite konstigt? 

Av Skåne Svensson - 11 februari 2011 17:45

Undra varför matte har så många bilder på mig när jag ligger o sover i konstiga ställningar? Undra vad hon skulle säga om det var tvärtom att jag skulle ta en massa kort på hennes knepiga sovstilar, hon brukar ju ligga under täcken o sånt. Det är ju bara mesigt mycket bättre att ha päls^^

Av Skåne Svensson - 10 februari 2011 16:00

De håller på o snickrar o hammrar mest hela tiden, som tur är kan jag sova igenom det mesta, men matte säger att det är irriterande att lyssna på. Men jag tycker att det kan de som bor överst vara värda =)

Av Skåne Svensson - 9 februari 2011 20:30

Idag var matte o hämtade ett paket som nästan var större än mig :O

Har lekt i den en hel del faktiskt väldigt rolig att hoppa i o ur ^^

I paketet fanns bl a nån stor svart box som det stod FRIENDS på, vet inte riktigt vad den handlar om, men matte verkade lycklig i alla fall så det är ju bra^^

Byggarna har skött sig bra idag, har snickrat o krattat isolering hela dagen =) Idag har det varit nästan helt vindstilla, det gillas =)

Av Skåne Svensson - 9 februari 2011 08:30

Nu är här nästan helt lugnt igen =) Blåser inte en massa på väggarna o jag kan slappna av. Nu är det väl bara att de ska få bort taket från gården o sätta dit ett nytt tak på lägenheterna. Får helt enkelt hålla vakt idag o se hur det går för dem =) 

Matte har låst ut mig från badrummet igen, fattar verkligen inte varför?! Jag menar jag vill ju bara leka)= 

Av Skåne Svensson - 8 februari 2011 17:15

Blev väckt på ett väldigt elakt sätt inatt!!! Ett tak ramlade ner på en massa bilar utanför dörren inatt=( Var jätteläskigt fick ingen ro alls men tillslut la jag mig på mattes skrivbordsstol så jag fick skrivbordet som skydd, samt att jag snabbt skulle kunna hoppa över till mattes säng om hon skulle behöva mig.

Här kan ni se en bild hur det ser ut: Både jag o matte var rätt uppskrämda när det hände=( Tog lång tid innan vi kunde lugna ner oss igen. Hoppas det slutar blåsa så mycket snart!!!! Gillar det inte!!!

Av Skåne Svensson - 7 februari 2011 17:15

Idag när matte kom hem hade jag varit snäll o möblerat om lite saker, bl a så tyckte jag inte att alla skor behövde stå bredvid varandra utan en hamnade vid min vattenskål, sen valde jag att flytta på lite mattor o min kattlåda, så jag var verkligen jättenöjd med slutresultatet. Men matte gillade det tydligen inte =( För hon gick o ställde tillbaka allt till de tråkiga platserna som hon hade valt. Hon vet verkligen inte hur man inreder ett hem på ett bra sätt. Jaja får väl ha ett snack med henne så kanske hon kan lära sig någon gång ^^

Så här trött kan man bli när man har möblerat om i en lägenhet=) 

Av Skåne Svensson - 6 februari 2011 13:15

Jag o matte hade en liten fajt nyss=( Hon vägrade dela med sig av sina pannkakor =(

Kan hon inte förstå att jag med vill ha sådan god mat! Menar den där gubben Pettson gör ju pannkakstårtor till sin katt, varför kan inte matte lära sig av honom?! Tyvärr förlorade jag fajten så nu har jag hämnats genom at försöka öppna garderoben, möblerat om i duschen o just nu krånglar jag i soffan =) 

Så förhoppningsvis kan hon lära sig av detta =)

Ovido - Quiz & Flashcards