Alla inlägg under mars 2011

:)

Av Skåne Svensson - 6 mars 2011 17:00

Så nu har jag fått matte till att lägga in bilderna=)

Matte envisades med att ta ett kort på mig när jag sov i soffan innan, hon tror att jag fortfarande är trött efter igår ^^ Men visst är jag fin när jag klättrar i träd :p Det är så kul, synd bara att man måste vara fast i ett koppel o att man måste vara ute i den stora läskiga världen....undra om jag kan få matte till att skaffa sådana träd o ha dem i lägenheten?

Av Skåne Svensson - 5 mars 2011 15:00

har redan lyckats skjuta in en av bollarna under soffan igen =( o matte vägrar ta fram den!

Just nu ligger jag på soffans ryggstöd framför fönstret o njuter av solen =) Matte tog med mig ut innan o då fick jag klättra i riktiga träd =) var riktigt kul, matte tog bilder ska se om jag kan få henne att lägga upp dem sedan =) Fast det var lite läskigt att vara där ute i stora världen, blåste endel, o så sprang det förbi en hund o cyklar med människor på. Sånt gillar jag inte!

Matte har blivit förkyld o ligger under en filt o kollar på film nu istället för att gosa med mig.....fast det är klart jag vill ju inte bli smittad....

Av Skåne Svensson - 4 mars 2011 16:30

Äntligen har matte dragit fram soffan o letat fram mina leksaker

Hoppas bara hon inte gör som hon brukar när jag leker som mest på kvällarna, då brukar hon ta dem o gömma dem någonstans så att jag inte hittar dem =( Hon tycker att de låter så mycket, men det är hon som har köpt dem så hon får allt skylla sig själv tycker jag.....

O hon lyckades visst klara sitt dygn utan facebook, antar att det var bra att hon lyckades....men hon ska inte tro att jag tänker ge henne en massa beröm eller något sådant för det är hon inte värd med tanke på att jag inte fick någon oscarstatyett =(

:o)

Av Skåne Svensson - 3 mars 2011 17:15

Hah matte säger att hon ska ha en facebookfri dag idag, visst hon har klarat det hitills men hur troligt är det att hon kommer klara det HELA dagen? det är ju lång tid kvar tills hon ska sova^^ men visst jag ska väl hejja på henne antar jag men hon ska inte förvänta sig att jag kommer ge henne något pris OM hon klarar det (däremot kan jag lova att mobba henne om hon inte gör det...) Nä jag ska vara en snäll katt för det är ju det jag är egentligen =) bara det att matte inte alltid tycker som jag gör.....

Som i morse (o under natten) så ville jag väldigt gärna upp på kylskåpet, ah så kom jag fram till att man kanske kunde använda tven o mikron som hjälpmedel. Men det tyckte inte matte...så hon började möblera om klockan 6 på morgonen för att hindra mig från att använda dem. Men jag ska nog komma på ett bra knep ^^ Om någon har ett bra tips så får man gärna säga det till mig (men ni måste vara diskreta så inte matte anar något) 

:)

Av Skåne Svensson - 2 mars 2011 15:30

Nu har hon gjort det igen, fattar verkligen inte varför....hon har tvättat idag (bland annat en matta som hon påstår att jag har bajsat på, som om jag skulle göra något sånt!) men sen stängde hon in tvätten på toa o sa att jag inte fick vara där....fattar verkligen inte varför hon gör så mot mig! Ah o som om inte det vore nog, så har hon hållt på o sprutat vatten på mig så fort jag  har attackerat hennes blommor i fönstret! Vad är det för fel med att göra det nu då?! Jag fattar verkligen inte varför hon håller på med sådana elaka saker!

Sen blev hon sur på mig när jag attackerade hennes armar o fötter när hon tränade, jag ville ju bara påminna henne om att hon inte hade gett mig någon mat än o jag är ju en riktig ängel som borde få som jag vill =)

Av Skåne Svensson - 1 mars 2011 14:45

Jag just nu=)

Matte var stressad idag när hon skulle till skolan, glömde nästan att ge mig mat!!!! Men jag påminde henne högt o tydligt ialla fall =) Sen klagade jag en hel del när hon kom hem från skolan, så högt så att hennes mamma hörde det hem till sig i Himle ^^ (ok så de pratade kanske i telefon samtidigt...)

Matte har idag fått biljetter för 2 helger när vi ska hem, först den 18-20 mars o sen över påsk ^^ undra om jag kan få ett eget påskägg? kanske fyllt med popcorn, det är ju så himla mumsigt =)

Ovido - Quiz & Flashcards